Zoover reviews

Lees hoe onze gasten ons beoordelen

Gastbeoordelingen

Landschapscamping ’t Scharrelhoes scoort gemiddeld een 9.8 uit 105 beoordelingen.
Ligging 9.5
Prijs / kwaliteit 9.7
Staat v/h sanitair 9.9
Hygiëne 9.9

Een absolute aanrader

nkjes en streekproducten kunt kopen en prima kunt verblijven. Super sanitair en zeer schoon. Wij komen beslist weer terug.
Op vakantie geweest met partner 29-6-2020

Fantastisch

Ik was hier samen met mijn partner. Het was niet onze eerste keer dat wij hier waren maar elke keer als we hier zijn komen we helemaal tot rust. Daniël en Sabine zijn echt super lieve gast heer en gastvrouw. Behulpzaam, gezellig, makkelijk en zorg voor de camping.
Op vakantie geweest met partner 20-5-2020

Een camping om tot rust te komen.

Het is een rustige camping met ruime plaatsen, erg schoon sanitair en een heel gezellige ontmoetingsruimte Het Proathoes. Voor de kinderen in puber leeftijd is er niets te doen en dat werd gemist, een grote trampoline was al fijn geweest volgens onze dochter. De omgeving is mooi om te wandelen en te fietsen, mooie dorpjes in de omgeving en ook de grote stad is dichtbij. In Het Proathoes ligt een map met allerlei suggesties voor een dagje uit. Fijn als je niet bekend bent in Twente en de Achterhoek.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 21-11-2019

Superrrrrr

Wij hebben het hele seizoen van deze camping genoten. Alles is er tiptop voor elkaar.De keuken ,die alle campinggasten mogen gebruiken , is van alle gemakken voorzien.In het gezellige en sfeervolle t’ proathoes’ is het gezellig vertoeven.Daniel en Sabine zijn TOP gastheer en gastvrouw op deze TOP camping.
Op vakantie geweest met partner 17-11-2019

Super! Zeker voor herhaling vatbaar! Echt Genoten!

Je voelt je enorm welkom! En je komt hier helemaal tot rust. Ook de voorzieningen zijn helemaal top! En het is er heel erg schoon. Het is voor ons de camping om onze vakantie mee te beginnen!
Op vakantie geweest met partner 8-11-2019

Prachtige kleinschalige boerencamping

Mooie boerderijcamping, in mooie Twentse lanschap, ideaal voor fietsers en mensen die van rust, gemoedelijkheid en natuur houden
Op vakantie geweest met partner 6-10-2019

Super gastvrije camping!

Wat een gastvrij onthaal op deze heerlijke landschapscamping! Bij aankomst krijg je een rondleiding waarbij 't meteen duidelijk wordt dat alles er fantastisch verzorgd, gezellig en schoon uitziet!! Weinig regels, uitgaan van de eerlijkheid en t fatsoen van de gasten, het sprak ons enorm aan. Ruime plekken, mooi uitzicht en geweldig schoon sanitair zonder gedoe met muntjes en goed warm water. Af en toe wordt de vuurkorf aan gedaan waarbij je dan welkom bent, héél gezellig! Mooie grote recreatie ruimte. Echt een plek om tot rust te komen en heerlijk te fietsen in deze prachtige omgeving. Sabine en Daniël zijn super gastvrij!!
Op vakantie geweest met partner 31-8-2019

Een Twents pareltje in Boekelo!

Bij toeval kwamen we op deze camping terecht en wat een verademing! Prachtige royale plekken, aan een zijde omzoomd door een prachtige bosrand. Sanitaire voorzieningen uitstekend. Sabine en Daniel zijn gastvrije mensen die het je zoveel mogelijk naar de zin willen maken. We hebben het hier heerlijk gehad en komen hier beslist terug zodra we in de gelegenheid zijn.
Op vakantie geweest met partner 31-8-2019

Fantastische camping en zeer gastvrij!

Hou je van rust en ruimte in een prachtige omgeving dan ben je hier op de goede plek. Het sanitair is allemaal super. Géén douchemuntjes :) Pluk je eigen aardbeien, frambozen , smikkel van een lekker appeltje of pluk lekkere kruiden voor je gerecht. Ook kun je vanaf de camping prachtige routes fietsen. En wil je een dagje shoppen dan ligt Enschede of Hengelo om de hoek. Kortom wij komen zeker terug!
Op vakantie geweest met partner 25-8-2019

Fantastische camping!

Een geweldige camping als je rust, ruimte en natuur zoekt. Prachtig sanitair, alles tot in de puntjes onderhouden, vriendelijke en zeer gastvrije eigenaren met hart voor de camping. Wij komen graag terug!
Op vakantie geweest met partner 22-8-2019

Aanrader!

Heerlijke rustige camping met prachtig sanitair! ‘S Ochtends verse broodjes! Niets is teveel voor Sabine.
Op vakantie geweest met partner 20-8-2019

Heerlijk rustig!

Wat een fijne camping! Het veld zelf is heel basic en heeft grote plaatsen, het sanitair is nieuw en schoon, elke dag kun je verse broodjes bestellen en de eigenaren zijn vriendelijk en attent. Deze camping ligt midden in de natuur en er is genoeg te doen in de buurt. Wij vonden de recreatieruimte en keuken waar je als gast gebruik van kunt maken ook ideaal!
Op vakantie geweest met partner 17-8-2019

Een geweldige rustige plek!

Bijzonder vriendelijke gastvrouw! Mooi 'praathoes' met alle voorzieningen voorhanden om te koken lezen of tv kijken. Ruime plaatsen op twee grote velden. En het is een mooi wandel en fiets gebied. Verblijf zeker voor herhaling vatbaar.
Op vakantie geweest met partner 14-8-2019

Prachtige camping met uitstekende voorzieningen

Als fiets kampeerder ben je van harte welkom op deze camping, mag je een mooie plaats uitzoeken en gebruik maken van de super ingerichte keuken in het Praethoes. Hier kun je ook zitten om een krantje te lezen en TV te kijken. Een geweldig onderkomen voor de kampeerder en niet alleen bij slecht weer. Alle voorzieningen voor een prettig verblijf zijn aanwezig en het sanitair is zeer schoon.
Op vakantie geweest met partner 12-8-2019

Kan niet beter, in één woord geweldig

Een weekendje Twente gedaan. Gekozen voor 't Scharrelhoes. En blij met deze keuze. Ontvangst zeer prettig door de eigenaresse. Rondleiding gehad. Het sanitair is erg netjes, zeer ruime plekken, en zeer gemoedelijke sfeer. De bestelde broodjes lagen s'morgens klaar op ons plekje. Je verneemt het enthousiasme van de eigenaren. Prijs kwaliteit verhouding meer dan goed. Of wij terugkomen, zeker...heel erg bedankt voor de gastvrijheid mensen van 't Scharrelhoes.
Op vakantie geweest met partner 5-8-2019

Gastvrij, vriendelijk en schoon; alles klopt!

Je kiest voor rust en ruimte.
Op vakantie geweest met partner 21-7-2019

Erg goed,aan te bevelen!

perfecte camping. erg goede gastvrouw. mooie omgeving om te fietsen. ruime plaatsen. en overal 16 amp . stroom. goeie sfeer en geweldig sanitair. En natuurlijk "het Proat Hus"
Op vakantie geweest met partner 20-7-2019

Heerlijk rustig!

Mooie rustige schone camping in prachtige omgeving. Een camping om terug te komen!
Op vakantie geweest met partner 17-7-2019

Fantastisch verblijf.

Rustig gelegen camping nabij Boekelo, grote ruime plaatsen met aansluiting electriciteit 16 amp en watertappunt en afvoer. Hartelijke ontvangst door de eigenaars. Superschoon sanitair en afwasgelegenheid. Ruime douches. Mooi ingerichte kantine waar jezelf gebruik van kunt maken, afrekenen van wat je gebruikt gaat op basis van vertrouwen. Streekproducten en eieren van eigen kippen.
Op vakantie geweest met partner 5-7-2019

Heerlijke, ruime, gastvrije camping.

Heerlijke rustige camping. Met gastvrij ontvangst, schoon en ruim sanitair. Indien besteld elke dag vers brood en streekproducten bij het ontbijt. Mooie ruime plaatsen, naar eigen keuze. In het Preathoes naar de F1 gekeken. Ook voetbal, WK dames, live te volgen. Vanaf de camping volop fietsroutes in de omgeving. Bierliefhebbers, vergeet een bezoek aan Grolsch niet, op 10 minuten fietsen. Wij gaan zelden terug naar een camping, maar zeker wel naar 't Scharrelhoes.
Op vakantie geweest met partner 4-7-2019

Een echte aanrader voor senioren.

Een mooie landschapscamping, mooie grote ruime plaatsen op gras, Zeer nette / moderne en zeer hygiënisch sanitair Een rustige verblijfsruimte , waar je koffie , frisdranken enz. kon gebruiken. We hebben een prettige ontspannen " midzomer night" gehad. Vriendelijke ontvangst en eigen keuze plaats. Echte betrokken gastvrouw en gastheer. Goede mogelijkheden voor verschillende wandel - en fietstochten.
Op vakantie geweest met partner 3-7-2019

Waren alle campings maar zo luxe, mooi en schoon.

Sabine en Daniel zijn fantastische, gastvrije en behulpzame mensen. Het sanitair gebouw is super de luxe en schoon. Wij hebben een heerlijke ontspannen week gehad op deze mooie goed verzorgde camping en komen zeker terug.
Op vakantie geweest met partner 1-7-2019

Fantastisch.

Wij zijn hier de vakantie begonnen. Onze dochter die in Boekelo woont, kon met haar man en kleine zoontje gezellig op bezoek komen. We zijn onder de indruk van de gastvrijheid, het mooie sanitair en de goede voorzieningen op de camping. Wij hopen hier nog regelmatig terug te komen.
Op vakantie geweest met partner 30-6-2019

Fantastisch

Camping 't Scharrelhoes is landschapscamping gesitueerd in een prachtige bosomgeving met uitzicht op een Es. Moderne faciliteiten met schoon sanitair en de ruimte 't Proathoes maken de camping compleet. De gemoedelijke sfeer met behulpzame vriendelijke eigenaren dragen bij aan het ultieme vakantiegevoel.
Op vakantie geweest met partner 26-6-2019

Fantastisch, gaan we zeker naar terug!

Mooie, rustige, ontzettend schone camping met mooie grote plaatsen. Het sanitair zoals je dat thuis ook hebt, schoon, met zeep en en papieren handdoekjes. Een gezellig "proathoes" met allerhande folders , fiets- en wandelroutes, koffie, thee, een ijskast gevuld met diverse drankjes voor schappelijke prijs voor de rustpunt- en camping gasten. TV staat zonodig aan voor de liefhebbers. Heel vriendelijke eigenaren die het vooral belangrijk vinden dat je het naar je zin en een fijne vakantie hebt.
Op vakantie geweest met partner 23-6-2019

Fantastische camping met Twentse gastvrijheid

Camping 't Scharrelhoes is een kleine camping met modern en schoon sanitair. De plaatsen zijn ruim en er is een sfeervolle ruimte 't Proathoes waar je gezellig kunt gaan zitten . Er hangt een gemoedelijke sfeer en de camping eigenaren zijn super vriendelijk. Alles wordt keurig onderhouden. Ook kun je elke dag heerlijke vers gebakken broodjes bestellen die s'morgens ook nog bij je caravan bezorgd worden. We hebben fantastische fietstochten gemaakt door het mooie Twente! Wij hebben hier bijna 14 dagen gestaan en wij hebben enorm genoten en komen zeker nog een keer terug. Daniel en Sabine bedankt voor de gastvrijheid, jullie hebben een fantastische camping waar jullie heel erg trots op mogen zijn!
Op vakantie geweest met partner 14-6-2019

Het was weer voortreffelijk !

Gastvrijheid is top, je bent echt gast. Elke ochtend verse broodjes
Op vakantie geweest met partner 10-6-2019

Fantastisch!!

Heerlijke vakantie gehad in het gastvrije Twente! Ook de camping t Scharrehoes hebben wij ons prima thuis gevoeld. Fijne camping met mooie ruime plaatsen op een rustige nette camping met buitengewoon vriendelijke eigenaren. Schoon fris en goed onderhouden sanitair, weinig tot niets op aan te merken! Aanrader voor mensen die op zoek zijn naar rust ruimte en gastvrijheid!
Op vakantie geweest met partner 10-6-2019

Fantastisch

Prachtig en zeer rustig gelegen camping. Ruime plekken verdeeld over 2 velden. Alles keurig schoon en onderhouden. Schitterend weer tijdens Hemelvaartsweekend gehad en dus op de fiets op korte afstand vanalles te doen en bekijken in dorp of stad. Sabine en Daniël hebben hart voor hun werk en camping. TOP!
Op vakantie geweest met partner 6-6-2019

Anbevelenswaardig.

Camping met veeeeeeeeel ruimte en uitstekende sanitaire voorziening. Ook mooie ruimte om bij slecht weer in te verblijven of gewoon om wat te drinken. De eigenaren doen veel moeite om het je naar de zin te maken
Op vakantie geweest met partner 4-6-2019

Top! Ik kom zeker nog een keer :)

Heerlijk hemelvaartweekend achter de rug. De camping is rustig gelegen en ruim opgezet. Grote kampeerplaats, schoon sanitair en de super vriendelijke eigenaren geven je een warm welkom. Er wordt alles aan gedaan om je een heerlijk, relaxt vakantiegevoel te geven. Thnx Sabine en Daniel, ik heb genoten :)
Op vakantie geweest met partner 4-6-2019

Fantastisch

heel fijne kampeerplek, prima gastheer en gast vrouw !
Op vakantie geweest met partner 4-6-2019

Een Topper👍👍

Beste Sabine en Daniël, Na ruim 4 weken op jullie prachtige natuur camping gebivakkeerd te hebben kunnen we vaststellen dat het jammer is dat de waarderingsschaal niet verder gaat dan 10!! We hebben erg genoten van jullie gastvrijheid, het mooie schone sanitair, de grote staanplaatsen, de prachtige natuur in de omgeving voor wandelingen en fietstochten. En natuurlijk het”Proathuus” waar we met elkaar het unieke moment van het Songfestival hebben beleefd. Een aanrader dus, wees gerust we komen terug!😀👍👍 Met vr groet, Tiemen en Hennie
Op vakantie geweest met partner 30-5-2019

Terechte prijs in de wacht gesleept ! Toppie campi

Dit jaar waren we weer met een groep op deze camping. En als je ergens vrijwillig terugkeert, is dat meestal een goed teken.....nu ook weer ! Een fijne camping, voldoende voorzieningen, formidabel sanitair, een gezellige huiskamerachtige kantine met zeer goede prijzen en excellente beheerders waar niets te veel gevraagd is ! Als je iets vraagt kijkt men je aan in de trant van: dat je dat nog vraagt..... natuurlijk kan dat !!! We hebben met onze groep inmiddels al weer gereserveerd voor 2020 !!
Op vakantie geweest met partner 30-5-2019

Prima camping; aanrader!

We zochten een kleine, fijne camping in de buurt van Enschede. En die hebben we gevonden! Erg vriendelijke eigenaren, hartelijke ontvangst met koffie en krentenwegge. We hebben genoten van een goed verzorgde Paaslunch die ze voor alle gasten organiseerden. Je kiest bij aankomst zelf je plekje uit, de plaatsen zijn erg ruim en eigenlijk sta je overal mooi. Het sanitair is schoon en verzorgd. Ook erg leuk (en fijn bij koude dagen/avonden) is het Praothuus. Een gezamenlijke ruimte met keuken, meerdere tafels en een houtkachel. De omgeving is prachtig, eigenlijk kwamen wij nog tijd tekort. Geeft niet, dan hebben we een goede reden om nog eens terug te komen!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 27-4-2019

Fantastisch.

Ik was hier voor de derde keer met mijn campertje, nu gedurende de paasdagen. Je voelt je er meteen thuis door de zeer hartelijke ontvangst. De eigenaren zijn erg behulpzaam en doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Er heerst een weldadige rust, mede door de prachtige ligging in de buurt van het dorp Boekelo.
Op vakantie geweest met partner 26-4-2019

Heel prettig

We gingen op familiebezoek en wilden dat graag combineren met een weekend camperen in ons busje. We zochten een kleine, rustige camping met goed en schoon sanitair. Vorig jaar hadden we ook al een weekendje op het Scharrelhoes gecampeerd en dat was evallen. Mooie plek, prachtig landschap en een prettige sfeer. Dit jaar was het weer. We komen terug.
Op vakantie geweest met partner 23-4-2019

Een heel erg goede afsluitng van onze wandeltocht.

We stonden met onze wandelvrienden op de camping om de trekvogelpad wandeltocht af te ronden in 3 dagen. Het was nog rustig. En nog frisjes in de avond. Het kwam dan ook prima uit dat in de verbouwde deel bij de camping een houtkachel zat, een grote keuken met pannen en serviesgoed en voldoende gezellige tafels om aan te eten. De campingeigenaren verwelkomde ons en gaven aan alles te mogen gebruiken in die ruimte. En dat hebben we gedaan. Het sanitair was ook prima in orde en altijd schoon.
Op vakantie geweest met partner 8-4-2019

Zo eentje zo goed, die vinden we nooit meer!!

Een optimale landschapscamping! Beter kun je je als kampeerder niet wensen. Alles super in orde, prachtig gelegen en een gastheer en gastvrouw die er alleen maar op uit zijn om jou een geweldige vakantie te bezorgen.
Op vakantie geweest met partner 5-4-2019

Geweldige camping in alle opzichten!!

Dit jaar op camping 't Scharrelhoes in Boekelo gestaan. In december gekeken of deze camping wat voor ons was en we waren gelijk verkocht! We werden hartelijk ontvangen door de eigenaresse en de rode kater Tommie! We hebben het hier fantastisch naar onze zin gehad. Het is een hele rustige en gemoedelijke camping waar iedereen lekker zijn/haar eigen gang kan gaan, maar waar ook van alles mogelijk is als je erom vraagt. De eigenaren zijn uiterst behulpzaam en niets is te gek. Je hoeft maar iets te vragen en het wordt geregeld. Wat een service! Het sanitair is supergoed verzorgd, voldoende toiletten en douches en ook is er een mogelijkheid om te kunnen wassen en droger tegen een kleine vergoeding. De hygiëne is uitstekend, nergens hebben wij het schoner gezien dan op deze camping. Het is een mooie omgeving waar natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen.
Op vakantie geweest met partner 30-12-2018

Komen altijd weer.

Heel fijne camping op een boerenerf tussen de bossen. Vriendelijke mensen, top sanitair, super verblijfsruimte, mooie wandel en fietsomgeving, gewoon top.
Op vakantie geweest met partner 25-12-2018

De camping zeker aan te bevelen

Het is heel mooi camping De camping zelf de plaatsen zijn heel groot De gastvrijheid is helemaal goed Alles ziet gewoon heel goed uit. De camping ligt in de bossen. En het is mooie omgeving waar rustig van je vakantie genieten Zeker de moeite waard om te komen camperen
Op vakantie geweest met partner 22-12-2018

Fantastisch

Fantastische camping , ik heb er genoten, vriendelijke beheerders, prima sanitair, echt een aanrader.
Op vakantie geweest met partner 8-12-2018

Rust, prachtige natuurlijk gelegen plek🦔🦌🌳

Prachtig gelegen plek en een sprookje wanneer je door het bos aan komt rijden en dan de camping ziet.
Op vakantie geweest met partner 4-12-2018

Fantastisch!

Dit is een fantastische camping, waar je niet alleen tot rust komt in dit stilte gebied ( reeën zie je tijdens een fietstochtje al snel), maar het heeft ook nog eens een super mooi en ruim sanitair die goed schoon gehouden worden en een royale, gezellige recreatieruimte. Daarbij zijn eigenaars ontzettend vriendelijk en gastvrij!
Op vakantie geweest met partner 29-11-2018

Geweldig mooi 👍👍

Erg mooie sanitaire voorzieningen en een gezamelijke ruimte met een warm huiselijk gevoel. Mooie landelijke omgeving en gemoedelijke eigenaren.....Top
Op vakantie geweest met oudere kinderen 27-11-2018

Heerlijke camping

Een heerlijke lange zomer doorgebracht op deze camping met ons gezin (4 kinderen tussen 14 en 8). Prachtige ruime plek, fantastisch sanitair, gastvrije en vriendelijke camping eigenaren die echt moeite doen om hun gasten een fijne tijd te bezorgen. Leuke pluktuin met kruiden en fruit waar je vrij uit mag plukken en verse eitjes van eigen kippen te koop. In het mooi ingerichte proathoes is een volledige keuken en staat een houtkachel. Op korte afstand van het vriendelijke dorp Boekelo met supermarkt en diverse eetgelegenheden. Kortom: top camping!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-11-2018

Landelijk, gemoedelijk en rust!

Ik ben heerlijk tot rust gekomen tijdens mijn verblijf van een week op deze landelijke, kleinschalige camping ‘t Scharrelhoes. Wat een prachtige plek omringd door groen met ruime staplaatsen en heel natuurlijk aangelegd. Zelf was ik erg enthousiast over de huiselijke gemeenschappelijke ruimte met een mooie keuken waar je een drankje kon pakken tegen lage prijzen. Het sanitaire was nieuw, licht, ruim en schoon en er kon gebruik gemaakt worden van een wasmachine. ‘s Morgens kon je voor een klein bedrag lekkere verse, warme broodjes krijgen waar ik alle dagen dankbaar gebruik van heb gemaakt. Ook vond ik de eigenaren vriendelijk, gastvrij en zorgzaam en ze gaven mij het gevoel dat ik welkom was. Daar houd ik van! Kortom, voor mij was dit genieten en tot rust komen..
Op vakantie geweest met partner 20-11-2018

Heerlijk, voor herhaling vatbaar.

Ik heb hier heerlijk met mijn 2 kids in een tent gestaan, leuke uitjes in de omgeving bezocht. Wat zo ontzettend fijn was, is dat je er heerlijk kunt douchen , een wasjes kan draaien en als je geen kookspullen bij je hebt, je in de recreatieruimte een mooie keuken tot je beschikking hebt. Ik kom volgend jaar zeker weer terug hier.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 14-11-2018

Wat een geweldig weekend in Boekelo

Samen met mijn vriendin Manon een heerlijk weekend gekampeerd met bijzonder goed weer. De nieuwe recreatieruimte is prachtig geworden, mooie ruime keuken in landelijke stijl voorzien van alle gemakken en een mooie schouw met houtkachel waar je in de avond lekker bij kunt zitten onder het genot van een glaasje. Prachtige fiets omgeving, vooral Delden en het landgoed Twickel zijn aan te bevelen. Wij komen volgend jaar zeker terug!
Op vakantie geweest met partner 8-11-2018