Huisregels van ’t Scharrelhoes

 

1 Aanmelden en vertrek

Gasten melden zich bij aankomst bij de receptie c.q. beheerder.
Bij vertrek moet de plaats schoon en verlaten zijn.

2 Auto’s

Het kampeerterrein is autoluw, bij aankomst en vertrek mag de auto maximaal 3 uur bij de tent of caravan staan. In verband met de veiligheid mogen auto’s alleen stapvoets rijden. Auto's kunnen geparkeerd worden op het parkeerterrein achter de schuren. Op het veld bij de tent of caravan is parkeren niet toegestaan.

3 Fietsen

Op het terrein mag u rustig fietsen.

4 Honden

Kindvriendelijke en goed opgevoede (rustige) honden (maximaal twee per standplaats) zijn welkom indien gezond en ingeënt (aan te tonen met het paspoort voor gezelschapsdieren). Honden moeten ten allen tijde aangelijnd zijn op het kampeerterrein. Ook buiten het kampeerterrein dienen honden aangelijnd te blijven i.v.m. het verstoren van wild en de aanwezigheid van vee. Buiten het terrein geen honden uitlaten en/of los laten lopen in de weide, dit i.v.m. neospora overdracht. Honden mogen hun behoefte niet op het terrein doen, mocht er een ongelukje gebeuren dan zorgt de eigenaar van het dier er onmiddellijk voor dat alles opgeruimd wordt. Ook buiten het kampeerterrein zorgt de eigenaar dat de behoefte wordt opgeruimd. De GFT container kan gebruikt worden voor de uitwerpselen.

Kom derin dan ku'j dr oet kiek'n

De eigenaar is volledig aansprakelijk voor alle mogelijke schade welke door de hond(en) veroorzaakt wordt. De eigenaar zorgt er voor dat de hond(en) geen overlast veroorzaken voor medekampeerders en bezoekers.

5 Water

Wees zuinig met water. Beperk zoveel mogelijk wegstromen van schoon ongebruikt water. Wij maken geen gebruik van muntautomaten voor warm water, dat wil niet zeggen dat (warm)water onbeperkt tot uw beschikking gesteld wordt. Warm water is uitsluitend bedoeld voor persoonlijke hygiëne en gebruik bij het aanrecht in de sanitaire ruimte. Het wassen van auto's, caravans en tuinmeubelen is niet toegestaan.

6 Afval en opruimen

  • Op deze camping wordt het afval gescheiden:
  • Restafval in de grijze container
  • GFT afval in de groene container
  • Papier in de container met blauwe deksel
  • Klein chemisch afval in de rode “chemo box”
  • Voor plastic afval hebben we speciale zakken beschikbaar in de entree van het toiletgebouw.
  • Glas in het krat

Ondanks dat u tijdens uw verblijf een afvalstoffen- of milieuheffing betaald, zijn de afvalcontainers alleen bedoeld voor huishoudelijk afval.
Dus niet voor kapotte tuinstoelen, grondzeilen, tapijten, apparatuur en andere afgedankte kampeerattributen.
Grofafval kunt u thuis bij uw milieustraat of andere voorziening aanbieden.

Voor al het afval geldt: maak het zo klein mogelijk, doosjes en pakken platvouwen.

7 Gedrag en lawaai

Kenmerk van Landschapscamping ‘t Scharrelhoes is rust, respect en ontspanning voor alle gasten. Daarbij is er plaats voor muziek, zolang deze geen overlast veroorzaakt, dat wil zeggen dat uw buren het niet horen. Tussen 23.00 en 7.00 uur moet het stil zijn op het terrein.

Landschapscamping ‘t Scharrelhoes staat voor een rustige, ontspannen en vriendelijke sfeer, daarin past geen: dronkenschap, agressie, belediging, ruzie, vandalisme en crimineel en/of onfatsoenlijk gedrag.

8 Partytenten

Partytenten of vergelijkbare tenten zijn niet toegestaan.

9 Gebruik toiletgebouw

Landschapscamping ‘t Scharrelhoes besteedt zeer veel zorg aan het toiletgebouw om dat in optimale, blinkend schone staat houden. Helpt u ons daarbij: zorgt u dat het schoon en netjes blijft. Kinderen tot 6 jaar alleen toegang onder begeleiding van een volwassene. Mocht er iets aan de hand zijn, meldt u het aan ons dan zullen wij het zo snel mogelijk oplossen.

10 Wasmachine

Wij stellen een wasmachine beschikbaar aan kampeerders. De wastrommel niet overladen met wasgoed.

11 Chemisch toilet

Bij de afvalcontainers is een speciale afstortplaats met spoelinrichting voor uw chemische toilet.

12 Roken

Roken is toegestaan behalve in de recreatie‐ en sanitaire ruimte. Vanzelfsprekend ruimt u uw
peuken op.

13 Vuur op de camping

Alleen in overleg met de beheerder mag u vuur maken en dan alleen in een vuurschaal. Tevens is het maken van vuur afhankelijk van het mogelijke brandgevaar (droogte, wind en windrichting). Het gebruik van gasflessen en ‐slangen dient zodanig te gebeuren dat geen enkel gevaar voor kampeerder, medekampeerder en omgeving kan optreden. Verwissel nooit gasflessen in de tent.

14 Bezoekers

Bezoekers van de gasten zijn uiteraard welkom. Bezoek dient zich wel eerst te melden bij de receptie c.q. beheerder.

15 Onderverhuur

Onderverhuur van grond, tent of caravan of het gratis beschikbaar stellen daarvan aan vrienden of bekenden mag uitsluitend in overleg met de beheerder. Overnachtende bezoekers betalen het “extra personen” tarief volgens de geldende prijslijst.

16 Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid voor vernielingen, beschadigingen, vermissing, e.d. van zich op de camping bevindende goederen en kampeermiddelen aanvaarden wij niet. Voor verzekering van b.v. uw tent of caravan tegen storm, brand, diefstal e.d. bent u zelf verantwoordelijk.

17 Financiën

Financiën dienen een dag voor vertrek afgehandeld te worden. Wij hebben PIN voorzieningen waarmee u op normale wijze kunt betalen evenals contactloos betalen met bankpas en smartphone. Tevens kunnen wij  alle gangbare betaalkaarten accepteren.

18 Klachten

Heeft u een klacht over iets aangaande de camping of de ‐voorzieningen, meldt u het ons alstublieft zo spoedig mogelijk zodat wij in staat zijn er iets aan te doen. Blijft u niet met een ergernis rondlopen, wij streven naar een rustige, ontspannen en gezellige sfeer en willen daarvoor doen wat in alle redelijkheid mogelijk is.

19 Algemeen

Aanwijzingen van het personeel dienen te allen tijde te worden opgevolgd.

20 Doelstelling

Wij hebben als doelstelling om u een zo prettig en aangenaam mogelijk verblijf te laten ervaren op onze landschapscamping. Wij streven naar een positieve kampeerbelevenis, waarbij persoonlijke aandacht, gastvrijheid en service van een hoger niveau zijn. Mocht u wensen, vragen en/of opmerkingen hebben dan horen wij dat graag. In overleg is hier veel mogelijk. Tips zijn meer dan welkom, tenslotte bent u de kampeerervaringsdeskundige.

Download hier het kampeerregelement