Wij laten u de mooiste plekjes van Twente beleven!

Niet alleen uw beleving op de camping, maar ook van de omgeving staat bij ons voorop. Hiertoe wordt elke gast bij aankomst gewezen op de centraal beschikbare informatiemap met diverse activiteiten en bezienswaardigheden. Op fietsafstand zijn een aantal Nationale parken en natuurgebieden van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten gelegen, zoals Het Haaksbergerveen, Het Buurserzand en Het Witte Veen. 

De camping ligt aan de rand van het dorp Boekelo met een aantal winkels, een supermarkt en een aantal leuke restaurantjes. Maar ook de liefhebber van terrasjes, streekwinkels, of steden als Enschede, Hengelo of Haaksbergen komt aan zijn trekken.

Op de fiets verse bosbessen, asperges of streekproducten halen, of gaan kijken naar kasteel Twickel in Delden! Onze camping is gelegen aan het fietsknooppunten-netwerk in het Twentse coulisselandschap. Hierdoor kun je op de fiets erg gemakkelijk en snel zowel bosrijk gebied bezoeken, alsmede kleine kernen, dorpen en steden. Dagelijks kunt leuke fietsroutes fietsen, waardoor geen dag hetzelfde is.

Wandelen en fietsen

De omgeving van Enschede, Hengelo en Haaksbergen is uitermate geschikt voor het fietsen of wandelen van prachtige routes.

Dorpen & steden

’t Scharrelhoes is zeer centraal gelegen voor het ontdekken van diverse steden en dorpen binnen een fietsafstand van 30 minuten.

Evenementen

In Twente zijn er vele jaarlijkse evenementen. Je kunt er genieten van de natuur, het cultuuraanbod of het pure landleven.

Eten en drinken

Tukkers houden van lekker eten. Er is dan ook altijd wel ergens een proeverij of markt te vinden met ambachtelijke producten.