Hondvriendelijke camping in Overijssel

Landschapscamping ‘t Scharrelhoes kent gasten die een hond bij zich hebben en gasten die zonder hond op de camping verblijven. Het is de bedoeling dat beide groepen zo min mogelijk hinder van elkaar hebben. Gasten die een hond mee op vakantie willen nemen, ontvangen bij de aanmelding een papieren versie van het hondenregelement. U dient uw hond(en) aan te melden bij de receptie. Op de plaats is het toegestaan een simpele en makkelijk demontabele afscherming aan te brengen om rondzwerven van honden te voorkomen (geen palen en vaste hekwerken).

Honden moeten ten allen tijde aangelijnd zijn op het kampeerterrein. Ook buiten het kampeerterrein dienen honden aangelijnd te blijven i.v.m. het verstoren van wild en de aanwezigheid van vee. Buiten het kampeerterrein geen honden uitlaten en/of los laten lopen in de weide, dit i.v.m. neospora overdracht. Honden mogen hun behoefte niet op het terrein doen, mocht er een ongelukje gebeuren dan zorgt de eigenaar van het dier er onmiddellijk voor dat alles opgeruimd wordt. Ook buiten het kampeerterrein zorgt de eigenaar dat de behoefte wordt opgeruimd. De GFT container kan gebruikt worden voor de uitwerpselen.

Good veur mekaar

Honden zijn in geen enkel gebouw op het terrein toegestaan, ook niet in de centrale hal en de sanitaire ruimte.

Bij overlast door uw hond door geluid of anderszins heeft landschapscamping ‘t Scharrelhoes het recht op verblijf met onmiddellijke ingang te beëindigen zonder recht van restitutie. Aanwijzingen van de beheerder dienen ten allen tijde te worden opgevolgd.

CAMPING:
Op de camping zijn honden toegestaan.
Honden mogen op de camping kosteloos verblijven.
Er zijn, mits aangemeld, maximaal 2 honden per plaats toegestaan.

DAGBEZOEKERS:
Voor dagbezoekers is het niet toegestaan om een hond mee te nemen.

HULPHONDEN:
Voor hulphonden wordt een uitzondering gemaakt op enkele regels van dit hondenreglement. Hulphonden zijn honden die mensen met beperkingen helpen hun zelfstandigheid te vergroten.
Deze hulphonden mogen dus ook in de gebouwen komen.

DIERENARTS:
Er bevindt zich een dierenartsenpraktijk in Boekelo:

Dierenartsenpraktijk Enschede Boekelo
Beckumerstraat 15
7548 DB Boekelo
053-4361616

Mocht u na het lezen nog vragen hebben, helpen wij u graag!