Kampeerfeestdagen

 

Pasen in Boekelo

Traditioneel gezien start het officiële kampeerseizoen in het Paasweekend. Het is eindelijk lente! Geniet van de ontluikende natuur tijdens Pasen en kom kamperen in Boekelo bij Landschapscamping ‘t Scharrelhoes. De natuur komt weer in bloei, de bomen krijgen frisgroene bladeren, het gras kleurt groen en ook de dieren ontwaken uit hun winterslaap. Van dit alles kunt u genieten tijdens een kampeerweekend.

✓ Pasen: 9 & 10 april 2023
✓ Paasweekend: 7 t/m 11 april 2023

Hemelvaart in Boekelo

Wilt u met Hemelvaart een weekend weg in Boekelo? Het hemelvaartweekend is uitstekend geschikt voor een lang weekend kamperen in de Twentse natuur. Bij ‘t Scharrelhoes kunt u kiezen voor een actieve of ontspannen vakantie. Kies uw eigen kampeerplek, ‘t Scharrelhoes kent vele mogelijkheden.

✓ Hemelvaartsdag: 18 mei 2023
✓ Hemelvaartweekend: 17 mei t/m 21 mei 2023

Hier mu'j 't nich um loat'n

Pinksteren in Boekelo

Op landschapscamping ‘t Scharrelhoes kunt u tijdens het pinksterweekend kamperen midden in de Twentse natuur, de omgeving heeft een hoop te bieden. Zo lenen de bossen zich voor uren wandel- en fietsplezier, zijn er gezellige terrasjes in omgeving en hebben wij hele leuke er-op-uit tips naar musea en bezienswaardigheden in de regio.

✓ Pinksteren: 28 & 29 mei 2023
✓ Pinksterweekend: 26 t/m 30 mei 2023

Hemelvaart - Pinksteren in Boekelo

Op landschapscamping ‘t Scharrelhoes kunt u vanaf Hemelvaartsdag tot en met het Pinksterweekend kamperen midden in de Twentse natuur, de omgeving heeft een hoop te bieden.

✓ Hemelvaart tot Pinksteren: 17 t/m 30 mei 2023

* Tijdens bovenstaande feestdagen is het niet mogelijk om een enkele overnachting te boeken, bijvoorbeeld alleen eerste Paasdag of alleen eerste Pinksterdag.

 Neem contact met ons op