Kampeerarrangementen

Pasen in Boekelo

Traditioneel gezien start het officiële kampeerseizoen in het Paasweekend. Het is eindelijk lente! Geniet van de ontluikende natuur tijdens Pasen en kom kamperen in Boekelo bij Landschapscamping ‘t Scharrelhoes. De natuur komt weer in bloei, de bomen krijgen frisgroene bladeren, het gras kleurt groen en ook de dieren ontwaken uit hun winterslaap. Van dit alles kunt u genieten tijdens een kampeerweekend.

✓ Pasen: 12 & 13 april 2020
✓ Paasweekend arrangement: 10 t/m 14 april 2020

Hemelvaart in Boekelo = VOL

Wilt u met Hemelvaart een weekend weg in Boekelo? Het hemelvaartweekend is uitstekend geschikt voor een lang weekend kamperen in de Twentse natuur. Bij ‘t Scharrelhoes kunt u kiezen voor een actieve of ontspannen vakantie. Kies uw eigen kampeerplek, ‘t Scharrelhoes kent vele mogelijkheden.

✓ Hemelvaartsdag: 21 mei 2020
✓ Hemelvaartweekend: 20 mei t/m 25 mei 2020

Hier mu'j 't nich um loat'n

Pinksteren in Boekelo

Op landschapscamping ‘t Scharrelhoes kunt u tijdens het pinksterweekend kamperen midden in de Twentse natuur, de omgeving heeft een hoop te bieden. Zo lenen de bossen zich voor uren wandel- en fietsplezier, zijn er gezellige terrasjes in omgeving en hebben wij hele leuke er-op-uit tips naar musea en bezienswaardigheden in de regio.

✓ Pinksteren: 31 mei & 1 juni 2020
✓ Pinksterweekend: 29 mei t/m 2 juni 2020

Hemelvaart - Pinksteren in Boekelo

Op landschapscamping ‘t Scharrelhoes kunt u vanaf Hemelvaartsdag tot en met het Pinksterweekend kamperen midden in de Twentse natuur, de omgeving heeft een hoop te bieden.

✓ Hemelvaart tot Pinksteren: 20 mei t/m 2 juni 2020

* In de Hemelvaart en Pinkster periode kan alleen het volledige arrangement geboekt worden.

Neem contact met ons op